FOTO / O femeie a găsit o “rădăcină blestemată” pe pragul ușii. Este de necrezut ce lucru oribil s-a întâmplat după trei săptămâni

O femeie a fost extrem de bulversată atunci când a găsit o rădăcină cu o formă extrem de bizară pe pragul ușii. Obiectul „blestemat” s-a dovedit a fi o adevărată oroare, după ce, trei săptămâni mai târziu, s-a dezlănțuit iadul.

Femeia, o utilizatoare Twitter cu username-ul @keplyq, a împărtășit bizara poveste a rădăcinii care i-a umplut mașina de larve.

„Vreți să auziți o poveste? Acum două săptămâni, o rădăcină blestemată misterioasă a apărut pe pragul ușii din față. Era de lungimea antebrațului meu și avea forma unui picior de curcan ciudat. A durat cam 8 secunde să devin complet obsedată de ea. Adică, ce naiba e asta? De origine animală? Vegetală? Minerală? Uter extraterestru? Știam că e un blestem,” a scris femeia.

Apoi, aceasta continuă prin mențiunea că a întrebat peste tot pentru a afla ce era. La un moment dat, a pus obiectul într-o pungă și l-a dus la serviciu pentru investigații.

…Pe urmă, s-a dezlănțuit iadul.

„Am observat că punga… transpira. Piciorul de curcan emitea căldură și umiditate. În acea noapte, când plecam de la serviciu, am aruncat-o în spatele mașinii… și am uitat de ea. Sărim o săptămână mai târziu. Îmi conduceam copiii la bibliotecă. Fiul meu era pe scaunul din spate și mi-a spus că era un vierme acolo. (…) Apoi, fiica mea s-a întors să verifice și atunci a început țipatul. Am ajuns la bibliotecă, am sărit din mașină, lăsând toate ușile deschise. Am luat piciorul de curcan și l-am aruncat cât de departe am putut,” a concluzionat femeia.

Salvarea a venit prin soțul ghinionistei, care a aspirat toți viermii din mașină.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/foto-o-femeie-a-gasit-o-radacina-blestemata-pe-pragul-usii-este-de-necrezut-ce-lucru-oribil-sa-intamplat-dupa-trei-saptamani-164296.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.