FOTO / O femeie și-a găsit bebelușul dormind în pătuțul pătat de sânge. Trage un semnal de alarmă pentru toți părinții

Atunci când a intrat în camera bebelușului său pentru a-l hrăni, o mămică a avut parte de un adevărat șoc. Fiul ei de șase săptămâni dormea în pătuțul lui care era pătat de sânge.

Erin Duffy a împietrit la vederea scenei. Însă, nu a durat mult până să-și dea seama ce se întâmplase. Bebelușul își prinsese degetul în una dintre găurile din pătuț, rănindu-se în urma acestui fapt.

„Am văzut o mare cantitate de sânge peste tot pe el, pe pătura lui și pe pătuț,” a scris Erin, pe pagina ei de Facebook, acolo unde a postat și imagini cu rezultatul accidentului.

Erin și-a chemat mama și, împreună, au mers cu băiețelul, pe nume Parker, la spital. Din fericire, micuțul nu a suferit răni serioase.

„Deși tăietura lui Parker nu a fost mare, a pierdut mult sânge, ceea ce e foarte ciudat pentru un copil de 6 săptămâni și chiar și doctorul a spus că este ciudat. Este ok acum și doarme fericit. Cu siguranță voi ține șosete pe el în fiecare noapte, pentru a mă asigura că nu se mai întâmplă încă o dată,” a declarat mămica, pentru Mirror.

Prin urmare, fiecare părinte trebuie să fie foarte atent la pătuțurile, cărucioarele și coșurile cu găuri pe margine.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/foto-o-femeie-sia-gasit-bebelusul-dormind-in-patutul-patat-de-sange-trage-un-semnal-de-alarma-pentru-tpti-parintii-166009.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *