FOTO / O femeie și-a pozat fiul, iar ce a găsit în fotografie a șocat-o pe viață

O simplă fotografie de familie s-a transformat în coșmar pentru o mamă, care este absolut terifiată după această experiență.

Fiul Laurei Watson se juca în pădure alături de ceilalți frați, iar mama lor a decis să imortalizeze momentul. În imagini se poate vedea cum în spatele băiatului său se poate observa o altă față, ce pare a fi de pe altă lume. În timp ce multe persoane sunt sceptice în privința acestor lucruri paranormale, Laura povestește că această fotografie i-a schimbat complet viața. Acum vrea să se întoarcă în pădure și să afle mai mult despre figura misterioasă, dar speră că entitatea nu o va urmări până acasă.

„Oamenii de pe Facebook îmi spun că îmi vor trimite rugăciuni. Eu până acum nu credeam în ceva ce nu vedeam, dar acum sunt șocată. Nu era nimeni în spatele copacului, am verificat de multe ori. Nu pot să-mi explic.”, a declarat Laura Watson, pentru Mirror.co.uk.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/foto-o-femeie-sia-pozat-fiul-iar-ce-a-gasit-in-fotografie-a-socato-pe-viata-166879.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *