FOTO / O românca stabilită în Italia a încercat să se sinucidă, live pe Facebook! Imagini dramatice

Imagini halucinante au ajuns pe reţelele de socializare cu o ânără rămâncă, stabilită în Italia. Fata a încercat să îşi pună capăt zilelor în timp ce se filma live pe Facebook.

Tânăra este stabilită de ceva timp în Torino şi, potrivit observator.tv, în timp ce a încercat să se sinucidă s-ar fi drogat, fumând o ţigară cu substanţe interzise.

După ce şi-a făcut curaj, fata a început să îşi provoace răni destul de serioase pe mâini, atât de grav încât sângele curgea şiroaie. Ceea ce este alarmant este faptul că nimeni nu a încercat să o ajute, deşi aproximativ 46 000 de oameni au urmărit imaginile.

Din fericire, tânăra nu a reuşit ceea ce îşi propusese, iar cazul ei ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru cei care văd astfel de imagini, să nu rămână indiferenţi şi să facă tot ce e posibil pentru a împiedica să se ajungă la o tragedie.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/foto-o-romanca-stabilita-in-italia-a-incercat-sa-se-sinucida-live-pe-facebook-imagini-dramatice-165821.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *