FOTO / Preot din Cluj, găsit mort în fântână. Familia nu exclude ipoteza sinuciderii

Un preot din localitatea clujeană Ghirișu Român a fost găsit fără suflare în fântâna din curtea casei parohiale.

Beniamin Sărmășan a fost căutat de rude și apropiați ore în șir, iar într-un final a fost găsit de fiica lui în fântână. Oamenii din Ghirișu Român spun că preotul lor, care slujea de aproximativ 25 de ani în biserica din localitate, ar fi avut probleme de sănătate.

De altfel, el ar fi fost și într-o stare de depresie cauzată de faptul că mai marii Bisericii Ortodoxe Române ar fi vrut să-l schimbe, la cererea unor localnici răutăcioși. Astfel, familia, dar și sătenii au motive să creadă că slujitorul Domnului ar fi recurs la un gest necugetat și s-ar fi aruncat în fântână.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Cadavrul preotului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca pentru efectuarea necropsiei. Legiștii sunt cei care vor face lumină în acest caz și vor spune dacă preotul a căzut accidental în fântână sau s-a sinucis, scrie ziarulclujean.ro.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/foto-preot-din-cluj-gasit-mort-in-fantana-familia-nu-exclude-ipoteza-sinuciderii-163326.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.