FOTO / Ţi-e frică să-l priveşti! Și-a modificat tot corpul, după ce s-a operat de peste 40 de ori

Tatuajele sunt, pentru mulți oameni care le au, moduri de exprimare. Fie că au legătură cu diverse momente din viața acestora, cu oameni, locuri sau sunt făcute, pur și simplu, din plăcerea de a le avea, tatuajele sunt privite, în continuare, cu mult scepticism.

Atunci când alegem să ne facem un tatuaj, trebuie să luam în considerare faptul că acesta va rămâne veșnic pe pielea noastră. Deși există, în prezent, numeroase metode prin care se promite eliminarea tatuajelor, acestea sunt, doar la nivel de „încurajare”.

Cu toate acestea, există persoane care se tatuează și fac din acest lucru un adevărat mod de viață și un stil personal.

Este și cazul lui Ethan Bramble, un tânăr de numai 21 de ani, care s-a operat de cel puțin 40 de ori, schimbându-și total înfățișarea. Ethan s-a tatuat pe aproape tot corpul, și-a lărgit lobul urechii, și-a tăiat limba în două, și-a colorat irisul și și-a pus numeroase piercinguri, în diverse zone.

Tânărul este extrem de cunoscut pe rețelele de socializare și are peste 50.000 de urmăritori. pentru unii a devenit chiar un model. În ciuda aspectului său excentric, tânărul Ethan Bramble are o familie și o viață normală și nu ezită să se exprime liber, în continuare. Ethan îi adaugă corpului său în permanență câte un tatuaj, spre bucuria celor care îl urmăresc pe rețelele de socializare.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/foto-el-este-cel-mai-excentric-tanar-din-lume-sia-modificat-tot-corpul-dupa-ce-sa-operat-de-peste-40-de-ori-164576.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.