FOTO / Un copil de 9 ani a ajuns de urgență la spital, desfigurat de un ciobănesc german

Un copil de doar 9 ani din Arad a trecut printr-un coșmar. În timp ce se întorcea de la joacă, ciobănescul german al unor vecini l-a atacat cu bestialitate. Copilul a ajuns de urgență la spital, aproape desfigurat!

Scene de coșmar s-au petrecut pe o stradă din Arad. Un copil de 9 ani a fost desfigurat de câinele unor vecini. Copilul fusese, cu doar câteva minute înainte de incident, alături de alți copii la joacă, într-un parc din apropierea casei.

Ciobănescu german ce le aparține vecinilor copilului l-a atacat cu bestialitate și l-a desfigurat. La doar câteva secunde de la producerea tragediei, strada s-a umplu de oameni, alarmați fiind de țipetele de disperare ale copilului, informează specialarad.ro.

„Copilul se întorcea acasă din parc și, undeva în dreptul casei proprietarilor respectivului câine, s-a împiedicat de o piatră, moment în care câinele a sărit pe el și a început să-l muște peste tot. Norocul copilului a fost cu o vecină, care când a auzit țipetele a ieșit și a strigat, iar atunci copilul a scăpat și a luat-o la fugă spre casă. Locuim la câteva case distanță. Când a intrat în casă am rămas șocat. Puteți vedea și dumneavoastră cum arată copilul după ce a fost mușcat”, a declarat tatăl copilului pentru Special Arad.

Din fericire, copilul se află în afara oricărui pericol, însă se va alege cu cicatrici permanente. Potrivit sursei citate, oamenii legii au amendat proprietara câinelui cu suma de 50 de lei pentru că nu l-a supravegheat și probail se va alege și cu dosar penal.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/foto-un-copil-de-9-ani-a-ajuns-de-urgenta-la-spital-desfigurat-de-un-ciobanesc-german-164821.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.