FOTO & VIDEO / Crima din Botoșani. Bogdan Ionel s-a reîntors la locul faptei și a reconstiuit întreaga scenă a groazei, însoțit de mascați

Cazul crimei din Botoșani a luat amploare. Însoțit de mascați, principalul suspect al tragicului eveniment în urma căruia Petronela Mihalachi și-a pierdut viața, s-a reîntors la fața locului și a reconstituit întreaga scenă a macabrei crime!

Luni dimineață, criminalul de la Botoșani, cel care a ales să-i ia viața Petronelei Mihalachi în pădurea de la Pacea, s-a reîntors la fața locului. El le-a arătat polițiștilor cum a decurs întreaga scenă a crimei.

Din fotografiile făcute la fața locului se vede clar că Bogdan Ionel a ținut privirea în pământ pe toată durata evenimentelor.

CITEȘTE ȘI Suspectul crimei din Botoșani, față în față cu poliția la câteva minute de la crimă. Era plin de sânge, dar a fost lăsat să scape

Vă reamintim că Bogdan Ionel este principalul suspect în cazul crimei de la Botoșani. În urma probelor prelevate de la fața locului, oamenii legii au descoperit că amprentele i se potrivesc perfect și este singur pe lista criminalilor.

În momentul producerii crimei, cei doi ( n.r. – Petronela Mihalachi și Bogdan Ionel ) se aflau în pădurea de la Pacea, unde tânărul avea să-i facă fotografii Petronelei. În urma unei discuții în contradictoriu legată de iubita băiatului, a scos un cuțit de bucătărie și a ucis-o pe adolescentă, aplicându-i 30 de lovituri de cuțit, după care a târât cadavrul într-un loc mai izolat și a fugit de la fața locului.

CITEȘTE ȘI Detalii de ultim moment în cazul crimei din Botoşani! Bogdan Ionel ar fi fost instigat să o ucidă pe Petronela

După 30 de minute de la oribila crimă, trupul neînsuflețit al Petronelei a fost găsit de un bărbat care își plimba câinele. Deplasându-se acasă la Bogdan Ionel, polițiștii au luat de la acesta arma crimei, un cuțit de bucătărie, precum și hainele pe care le purtase în momentul uciderii Petronelei.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/foto-video-crima-din-botosani-bogdan-ionel-sa-reintors-la-locul-faptei-si-a-reconstiuit-intreaga-scena-a-groazei-insotit-de-mascati-164552.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.