FOTO & VIDEO / Ultimă oră! O familie a plonjat cu maşina în Olt! Fetiţa de 13 ani a fost salvată

O maşină cu o familie formată din părinţi şi o fetiţă de 13 ani a plonjat în râul Olt. Fetiţa de 13 ani a fost salvată.

La Brezoi – Gura Lotrului a avut loc o operaţiune de salvare ca-n filme. O familie a plonjat cu maşina în râul Olt. Instinctul de părinte nu a dispărut nici în această situaţie, când cei doi au împins-o pe fetiţă din maşină ca să se salveze, conform Observator.tv.

Aceasta a ţipat după ajutor, iar un bărbat i-a auzit strigătele. Soţia bărbatului a declarat că s-a speriat, pentru că a crezut că este unul dintre copiii aflaţi în tabără: „Am auzit un copil strigând ajutor, ajutor din apă. Am crezut ca e unul dintre copiii nostri. Sotul a fugit repede si a sarit in apa după fetita. Suntem aici in tabara cu copiii”.

Din primele informaţii, cei doi părinţi ai fetiţei de 13 ani sunt de negăsit. Micuţa ar fi adoptată de cei doi. Incidentul s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 10, pe Valea Oltului la km 207 în apropierea oraşului Brezoi.

Gestul suprem făcut de părinții care o adoptaseră pe micuța de 13 ani

Gestul suprem făcut de părinții care o adoptaseră pe micuța de 13 aniAu împins-o afară cu ultimele puteri, după ce, în urma unui accident, au căzut cu mașina în râul Olt – – – > https://goo.gl/VaSYdG

Publiée par Observator sur dimanche 1 avril 2018

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/foto-ultima-ora-o-familie-a-plonjat-cu-masina-in-olt-fetita-de-13-ani-a-fost-salvata-161604.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.