Gabriela Cristea îl ATACĂ fără MILĂ pe Marcel Toader: „Era… NU pot să folosesc cuvântul la televizor” . Amănunte ȘOCANTE

Mariajul din Gabriela Cristea și Marcel Toader s-a terminat în urmă cu cinci ani. Prezentatoarea TV a făcut noi declarații despre căsnicia petrecută alături de fostul rugbist.

De curând, Gabriela Cristea a vorbit despre necazurile pe care i le-a provocat Marcel Toader și câți bani a pierdut în timpul relației. Vedeta a spus că singurul episod de violență a determinat-o să plece din căminul conjugal.

„Suma pe care am pierdut-o este foarte mare. Nu ştiu dacă îmi voi mi recupera ceva vreodată. Nici nu mai contează. Important că Dumnezeu a fost bun şi generos cu mine.

(…). N-a mers nimic. Lucrurile erau destul de complicate la mine acasă. În condiţiile astea am reuşit să fac performanţă. Aveam nopţi în care nu dormeam, multe. Toate lucrurile la un loc. Nici nu contează. A fost un singur episod, finalul (n.r.: violenţă). Am plecat atunci. Nu i-aş spune nimic acum. (…). Ai lângă tine oameni care ştiu cum eşti. Fiecare om îşi creşte fericirea pe care şi-o doreşte. El aşa e fericit, eu aşa sunt fericită. Era… nu pot să folosesc cuvântul la televizor. N, n lucruri. Eu îi dădusem drept pe semănătură. M-am trezit cu 50 de RON în cont. Nu am slăbit foarte mult din cauza divorţului. Am slăbit, dar eu intrasem într-o perioadă de retuş”, a spus Gabriela Cristea la Antena 1.

Prezentatoarea TV s-a recăsătorit la doi ani de la divorțul de Marcel Toader. Gabriela Cristea i-a dăruit celui de-al doilea soț, Tavi Clonda, o fetiță, pe Victoria.

Sursa: http://evz.ro/gabriela-cristea-toader.html?utm_source=b1&utm_medium=referral

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.