Gafă de proporţii a Poliţiei Române. A confundat Paştele cu Crăciunul

Gafă fără precedent a Poliţiei Române. Departamentul de comunicare pare să trăiască în trecut şi a reuşit astăzi cea mai mare gafă.

Într-un comunicat de presă transmis oficial, reprezentanţii Departamentului de Comunicare ai Poliţiei Române au făcut un anunţ cu privire la Sărbătorile Pascale, despre care spun că reprezintă Naşterea Domnului. Practic, aceştia au confundat Crăciunul cu Paştele, iar totul a fost făcut public.

Gafa este făcută în contextul în care Poliţia anunţă măsurile luate pentru ordinea publică din perioada Sărbătorilor Pascale. Ulterior, reprezentanţii Departamentului de comunicare au transmis un alt comunicat, de această dată unul corect.

„Sărbătoarea Naşterii Domnului, în linişte şi siguranţă. Poliţia Română va fi la datorie pentru ca întreaga coomunitate să se bucure în linişte şi siguranţă de Sfintele Sărbători de Paşte de cult Ortodox. Peste 8.400 de poliţişti vor fi în stradă şi vor acţiona pentru prevenirea evenimentelor neplăcute, protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, precum şi salvarea de vieţi”, este o parte a comunicatului transmis de Poliţia Română, în care se poate sesiza şi gafa.

Sursa; https://spynews.ro/actualitate/gafa-de-proportii-la-ministerul-de-interne-se-pare-ca-nu-pentru-toata-lumea-pastele-inseamna-invierea-domnului-161970.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.