Gata, nu mai e un mister! MAI a explicat de ce nu poți conduce tot timpul cu proiectoarele de ceață aprinse! Răspunsul oficial a stârnit hohote de râs printre internauți

Întrebarea transmisă de un șofer către Ministerul Apărării Interne nu a rămas fără răspuns și, ba mai mult, mesajul făcut public de autorități a stârnit hohote de râs printre internauți.

”De ce nu poți conduce tot timpul cu proiectoarele de ceață aprinse?”, a fost curiozitatea unui șofer, iar MAI a ținut să-i explice totul în cadrul unui mesaj, din care n-a lipsit umorul.

”Dacă nu este ceață, cu ce te-ar ajuta?
Pentru că nici cu ștergătoarele pornite nu conduci când e soare afară.
Proiectoarele de ceață aprinse tot timpul nu-ți fac mașina mai frumoasă și nici vizibilitatea mai bună!
UTILIZAREA LOR, ÎN LIPSA CEȚII, DERANJEAZĂ CONDUCĂTORII AUTO CARE VIN DIN SENS OPUS…de aceea se sancționează contravențional cu 4-5 puncte amendă și 3 puncte penalizare!”

În speranța că v-am scos din „ceață” și ați stins proiectoarele, vă dorim drum bun! Nu uitați, în schimb, luminile de întâlnire”, este cea mai nouă postare de pe pagina oficială de Facebook a Ministerului de Interne.

Evident, mesajele internauților n-au întârziat să apară, mulți dintre aceștia glumind pe seama șoferului ”curios”: „Păi cum, domle, eu am plătit la opțiuni să am și proiectoare de ceață și acum să nu le vadă lumea că le am? Păi dacă le folosesc doar pe ceață, nu mă vede nimeni ca-s jmeker. #sarcasm”, a scris cineva pe Facebook.

Sursa: https://a1.ro/news/gata-nu-mai-e-un-mister-mai-a-explicat-de-ce-nu-poti-conduce-tot-timpul-cu-proiectoarele-de-ceata-aprinse-raspunsul-oficial-a-starnit-hohote-de-ras-printre-internauti-id753269.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.