Gata, samsarii de masini second hand nu te vor mai putea pacali! Iata cum afli toate informatiile despre masina cu un simplu SMS

Cei care vor dori să cumpere o maşină second hand vor avea la dispoziţie un sistem prin care să primeacă informaţii despre kilometrajul şi daunele automobilelor.

Serviciul va fi pus la dispoziție de către Registrul Auto Român, cu sprijinul ASF.

Practic, printr-un sms transmis către Registrul Auto Român, cumpărătorii pot afla date despre istoricul de kilometri ai unui autovehicul, eventuale deficiențe avute în timp ale acestuia, precum și informații generale despre daunele înregistrate de către acel autovehicul.

Piața auto second hand din România a fost în ultimii ani subiectul unor dezbateri aprinse cu privire la falsificarea sau ascunderea unor informații relevante asupra uzurii sau stării tehnice a unui autovehicul.

Autoritatea de Supraveghere Financiară, în limitele furnizării unor informații care se supun reglementărilor de protecție a datelor, va sprijini acest proiect prin transmiterea de informații privind cazierul de daune al fiecărui autovehicul pentru care a fost deschis vreun dosar de daună.

sursa:https://infostiri.net/2018/01/27/gata-samsarii-de-masini-second-hand-nu-te-vor-mai-putea-pacali-iata-cum-afli-toate-informatiile-despre-masina-cu-un-simplu-sms/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.