GEORGE SOROS, mișcare de MILIARDE DE DOLARI. Planul SECRET ce implică MONEDELE VIRTUALE

Deși a afirmat că piața monedelor virtuale este de fapt o bulă care în curând se va sparge, miliardarul american George Soros are un plan secret cu care vrea să scoată bani şi din tranzacţionarea acestora.

Compania familiei sale, Soros Fund Management administrează active de 26 de miliarde de dolari și intenţionează să tranzacţioneze criptomonede.

Miliardarul american a declarat la Forumul Economic Mondial de la Davos că monedele digitale nu pot funcţia ca nişte monede reale din cauza volatilităţii lor ridicate. Soros nu a anticipat însă scăderea acestora, pe care unii analişti au prognozat-o la momentul respectiv.

„Atâta timp cât dictaturile sunt în creştere, rezultatele vor fi diferite, pentru că liderii ţărilor respective vor recurge la bitcoin pentru a-şi crea un cuib în străinătate”, a spus Soros pe 25 ianuarie, conform B1.

Între timp, bitcoin s-a depreciat cu 41%, iar unii investitori pun sub semnul întrebării avantajele aduse de tranzacţiile cu moneda virtuală.

Compania sa a constituit o participaţie la Overstock.com, devenind al treilea cel mai mare acţionar la compania de comerţ electronic cu discount. În august 2017, Overstock.com a devenit primul retailer important care acceptă monede digitale.

Sursa: http://evz.ro/soros-plan-secret-miliarde.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.