Gest sfâșietor! Asta a făcut Nicu Paleru înainte să moară Denisa Răducu! A fost singurul coleg al ei care s-a ținut de cuvânt, părinții Denisei au rămas șocați când au văzut…

Deși la televizor toți s-au lăudat că o ajută, un singur coleg al regretatei artiste Denisa Răducu s-a implicat și a ajutat, deși mulți au alți cântăreți, alături de care Denisa cântase pe scenă, au promis să facă același lucru.

Este vorba despre Nicu Paleru, deși el nu a dorit să facă mare caz pe această temă: artistul a donat o sumă considerabilă care a fost folosită pentru tratamente și investigații, suma a constat în câteva mii de euro. Din păcate, însă, și acest efort a fost în van.

La acea vreme, mama cântăreței declara în cadrul unei emisiuni televizate, prin telefon: „Eu sunt disperată să îmi salvez fata! Îi rog pe toţi să înceteze cu aceste acuzaţii! Am avut încredere oarbă la început în Marian (n.r. bărbatul care a tratat-o cu pastile naturiste), la fel şi Denisa şi iubitul ei. Acum aud că voiam să moară, cum să spui aşa ceva?! Îi dădea 75 de fiole de vitamina C pe zi, le băga în venă!!! Îi căutau asistentele la spital de 5-6 ori pe zi venele, nu i le mai găseau! A avut carcinom hepatic, ai chinuit-o! Mă rog la Dumnezeu să facă o minune pentru fata mea. Nu mai putea nici să mai mănânce, de aia a slăbit aşa. Dacă moare fetiţa mea, mă duc şi eu. Şi eu am avut cancer, dar pe tine te durea undeva de fata mea! Lăsaţi-ne în pace! Eu nu mai pot să mai rezist cu atâtea minciuni şi acuzaţii!

Nu a furat nimeni banii! A venit Nicu Paleru să dea ceva şi ăia s-au dus pe tratamentele naturiste. Acum stă la spitalul de stat în loc de unul privat, fiindcă este cel mai aproape de casa ei, are o cameră foarte curată, iar medicii îi fac constant calmante. Ea nu se mai uită nici la televizor, nici nu mai foloseşte telefonul. Cancerul i s-a întins în tot corpul, fiindcă a fost descoperit prea târziu. Nici toţi banii din lume nu cred că o mai pot salva. Nu este transportabilă acum, să o ducă în altă ţară.”

Același Nicu Paleru, alături de soția sa, a făcut un gest incredibil la înmormântare: cei doi au trimis o coroană de trandafiri albi, în formă de cruce, care a fost purtată în faţa maşinii în care au fost puse toate coroanele. Pe aceasta au fost scrise câteva cuvinte în semn de condoleanţe, iar la final cei doi s-au semnat: Cristina şi Nicu Paleru.

Sursa: http://femina.ro/gest-sfasietor-asta-a-facut-nicu-paleru-inainte-sa-moara-denisa-raducu-a-fost-singurul-coleg-al-ei-care-s-a-tinut-de-cuvant-parintii-denisei-au-ramas-socati-cand-au-vazut/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *