Gest superb facut de Gigi Becali: cum a ajutat o fata insarcinata care era presata de familie sa faca avort

Printre cei 110.000 de participanti din toata Romania la a VII-a editie a evenimentului Marsul pentru viata 2017 – „Ajuta mama si copilul! Ei depind de tine” s-a aflat si cunoscutul om de afaceri si filantrop Gigi Becali.

Acesta a fost abordat, printr-unul dintre apropiatii sai, de o fata minora, care i-a relatat ca este insarcinata, dar este presata de familie sa faca avort, dar ea nu doreste asta. Impresionat de vorbele tinerei, Becali s-a oferit sa o ajute si i-a oferit un loc in care sa locuiasca, angajandu-se sa-i plateasca chiria si intretinerea.

Aceasta tanara nu este un caz unic, Gigi Becali ajutand mai multi oameni amarati de-a lunglul timpului si construind si numeroase biserici.

Marian Ursea, copilul ajutat de Gigi Becali, care a fost impresionat de cazul sau dupa ce l-a vazut la televizor, se pregateste sa devina cantaret de muzica populara.

In 2012, pe cand avea 10 ani, Marian a ramas singur pe lume dupa ce tatal sau s-a spanzurat, mama lui l-a abandonat, iar bunica a murit.
Gigi Becali a aflat de cazul sau, l-a vizitat si i-a promis ca il va ajuta tu toate cele necesare. Iar patronul Stelei s-a tinut de promisiune: i-a cumparat o casa si i-a asigurat cele necesare pentru a merge la scoala.

Acum, la 17 ani, Marian Ursea se pregateste sa devina cantaret de muzica populara.
”Cu ajutorul dansului, am ajuns la liceu si am o meserie. A fost tot timpul langa mine, ma gandesc mereu la el. Ii multumesc din suflet pentru ajutor”, a declarat Marian.

Sursa: https://cultural.bzi.ro/gest-superb-facut-de-gigi-becali-cum-a-ajutat-o-fata-insarcinata-care-era-presata-de-familie-sa-faca-avort-68694

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.