Giani din Las Fierbinţi şi-a revenit spectaculos? Prima apariţie a actorului Constantin Diţă după zvonurile că ar fi murit

Fanii actorului Constantin Diţă au avut parte de o surpriză plăcută, bărbatul a participat la o şedinţă de lucru, alături de Andi Moisescu şi Cosmin Natanticu, pentru debutul unui nou sezon al unui show pe care îl vor susţine.

Este prima apariţie a lui Giani, aşa cum este el cunoscut în “Las Fierbinţi“, după ce a recunoscut ca se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Potrivit imaginilor, se pare că problemele şi-au pus amprenta pe fizicul lui, apare tras la faţă şi mult mai slab.

Giani apare intr-un „live” realizat pe pagina de socializare a postului tv şi discută alături de colegii lui despre ce urmează să vedem in noul sezon. Giani a recunoscut că are ceva probleme de sănătate, care nu sunt unele simple. De altfel, el a renuntat în ultimul moment să apară pe scena Sălii Palatului la cel mai important eveniment de Stand Up Comedy al anului.

Ultima ora! Celebrul actor Constantin Dita a decedat azi dimineata pe patul de spital. Hai sa terminam si cu stirea asta bomba. (…) Acum as vrea sa multumesc tuturor celor care au trimis mesaje si au simtit nevoia sa zica o vorba buna. Eu sunt bine, deocamdata nu e cazul. In tot acest timp am eliminat o gramada de posibile diagnostice urate. Deci e bine. Lucrez sa fie bine, ca sa nu fie rau. Ce mi s-a intamplat are legatura cu stilul meu de viata si un context de viata mai dificil, pentru ca am avut un an cu… multe. Imi mai trebuie ceva timp pentru refacere si un altfel de stil de viata. In fine, sunt bine, asta e ideea„, a povestit Giani pe contul lui de socializare în urmă cu aproape o lună.

Anul acesta nu o sa particip la spectacolul de la Sala Palatului. M-am gandit foarte mult inainte sa iau decizia asta. Imi pare rau pentru oamenii din public care vor fi dezamagiti, dar decizia asta a aparut strict din cauza unor probleme de sanatate complicate… Nu vreau sa intru in detalii medicale, dar pot sa spun ca am asteptat pana in ultimul moment sa vad daca starea mea fizica se va imbunatati. Din pacate, nu e cazul, sunt in pline investigatii in incercarea de a descoperi cauza„, a mai spus Giani.

Sursa: https://www.cancan.ro/giani-din-las-fierbinti-si-a-revenit-spectaculos-prima-aparitie-a-actorului-constantin-dita-dupa-zvonurile-ca-ar-fi-murit-17834151

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *