Gigi Becali, un car de nervi după eșecul de la Iași: „Jucătorii mei nu au bărbăție pe teren”

Gigi Becali, finanțatorul echipei FCSB, este foc și pară după eșecul suferit de gruparea „roș-albastră”, în deplasare, la Iași.

Gigi Becali și-a criticat aspru jucătorii, după ce FCSB a fost învinsă, luni, în deplasare, la CSM Poli Iași (scor 0-1), în etapa a 9-a a play-off-ului Ligii I Betano. Latifundiarul din Pipera i-a acuzat pe fotbaliști că nu au bărbăție, iar atitudinea lor este una delăsătoare.

„Am zis și cred că Steaua are cel mai valoros lot, dar e diferență între valoare și bărbăție. Jucătorii mei nu au bărbăția pe teren să arate ce calitate tehnică au. Steaua nu a jucat vreodată de când sunt eu așa de prost! Toată echipa s-a dat după Budescu, că el e ora exactă la echipă. Dar n-o să mai fie el ora ora exactă! Bălașa vede mingea pătrată.

Bărbăția se transmite și de pe bancă, dar și din partea a 2-3 jucători din teren. Unul dintre ei e Budescu, dar dacă el primește mingea la mijlocul terenului și nu știe să facă un stop, înseamnă că lui îi e frică. El cred că vrea, dar îi e frică. La ora actuală la Steaua nu există fotbaliști adevărați. Doar Teixeira, ăsta e bărbat. Alibec, ce fotbalist e ăsta? Am zis și cred că Steaua are cel mai valoros lot, dar e diferență între valoare și bărbăție. Ei nu mai au bărbăția pe teren să arate ce calitate tehnică au. Steaua nu a jucat vreodată de când sunt eu așa de prost”, a spus Becali la Pro X.

Sursa: http://evz.ro/gigi-becali-un-car-de-nervi-dupa-esecul-de-la-iasi-jucatorii.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.