Groaza! Bătrâna spintecătoare a omorât și a tranșat 13 persoane

În fața anchetatorilor ,,bătrâna spintecătoare” a recunoscut că pe parcursul a două decenii a decapitat și a tranșat mai multe persoane, barbați și femei.

Toate aceste declarații au fost făcute în urma anchetei deschise de polititstii ruși după ce aceștia au găsit părți din trupul unei femei ciopârțite.Victima, se numea Valentina în vârstă de 79 de ani și trăia în Sankt Petersburg declară enational.ro
Un vecin al victimei a declarat polițiștilor că a văzut de mai multe ori o femeie ciudată, în vârstă care cară mai multe pungi de plastic, declarație care i-a îndrumat pe polițiști să o suspecteze pe cea mai bună prietenă a victimei, o bătrânică aparent inofensiva de 68 de ani.
Alături de declarația vecinului au mai fost depuse ca probe la caz și înregistrările video a unei camere de filmat ale unui imobil în care bătrâna se vedea cărând într-un sac un cadavru tranșat. În plus, polițiștii au găsit la domiciliul suspectei un jurnal al groazei, în care criminala a notat toate ororile comise.
Pe Valentina înainte de a o ciopârții, bătrâna ar fi otrăvit-o după care părți ale trupului le-ar fi aruncat chiar lângă marginea unei bălți de agrement. Pentru a afla care sunt celelalte 13 victime despre care bătrâna a scris în jurnalul ei, polițiștii compară datele relatate în jurnal cu crimele rămase nerezolvate din ultimii 20 de ani în acest oraș în care victimele au murit în aceleași condiții în care a murit Valentina.

Bătrâna spintecătoare sau Tamara Samsnova pe numele sau adevărat este acum cercetată pentru moartea unuia dintre chiriașii ei care ar fi dispărut în 2003. Interesant este că pe lângă aceste două crime mai este cercetată pentru alte 11 victime printre care și soțul ei care la fel ca și chiriașul ar fi dispărut fără urmă încă din anul 2005.
Polițiștii încă nu cunosc motivul pentru care bătrâna și-ar fi ucis și tranșat cu atâta bestialitate victimele dar dacă aceasta va fi găsită vinovată cel mai probabil nu se va mai putea bucura de pensie rămânând în închisoare pe viață.

Sursa: https://infostiri.net/2016/05/29/18559/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.