GROAZA! Fetiță de 4 ani, bătută crunt de tatăl alcoolic și arsă cu țigara pe spate. Explicația este halucinantă

O biată fetiță, în vârstă de doar patru ani, abia își mai poate ține ochii deschiși din cauza vânătăilor, după ce a fost bătută cu bestialitate de propriul tată.

Povestea micuței pare o versiune macabră a celei cu celebra Cenușăreasa, mai ales din cauza faptului că după ce a mutitat-o, tatăl alcoolic a sechestrat-o în baie, obligând-o să spele rufe.

Fetița din China a fost găsită în beznă totală, în baie, în timp ce îi curăța de zor hainele tatălui. Imaginile șocante au fost surprinse de o rudă și se pot observa rănile adânci de pe mâini, dar și urmele de țigară de pe spate.

O sursă apropiată familiei a declarat pentru Metro.co.uk că tatăl fetei o închide mereu în baie și o lasă ore întregi singură, venind la câteva ore pentru a-i da de mâncare. Potrivit aceleiași surse, tatăl este alcoolic, iar autoritățile au efectuat mai multe verificări în locuința din Guyang, China.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/foto-fetita-de-4-ani-batuta-crunt-de-tatal-alcoolic-si-arsa-cu-tigara-pe-spate-explicatia-este-halucinanta-168257.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.