Hai, că pe asta nu am mai auzit-o! Salam îi face ode unui interlop care a decapitat un om! Avem dovada!

Da, aţi citit bine, Florin Salam a fost surprins de reporterii www.spynews.ro la un eveniment. Mai exact, invitat la un botez din lumea „bună” a capitalei, Florin Salam a cântat unui interlop aflat în închisoare pentru că si-a decapitat un rival.

Chiar dacă  lipseşte de la fericitul eveniment aflându-se la răcoare pentru mult timp de acum încolo, familia nu l-a uitat, iar dedicatiile au curs până spre dimineață.

Clanul Duduianu se ocupă în principal de trafic de drogurişantaj şi cămătărie, este printre cel mai puternic grup de interlopi din sectorul 2. Familia Duduianu au ca zonă principală de influenţă cartierul Pantelimon. „Sediul central“, de unde Duduienii dictează loviturile şi afacerile „curate„.
Pe numele lui său real, Duduianu Anaser, a decapitat un rival în anul 2010, interlopul a fost arestat şi condamnat la o pedeapsa de 6 ani cu închisoare.
Eliberat proaspăt de la „răcoare”, Anaser nu şi-a băgat minţile în cap şi pe data de 14 septembrie 2014, a fost arestat pentru cămătărie/înşelătorie şi şantaj.

Florin Salam i-a cantat, el fiind la „greu”, o melodie specială şi făcută pe LOC!
„Pentru Anaser care nu este lângă noi acum, dar va reveni el în forţa, puterea noastră!”, spune Florin Salam.

Sursa: https://spynews.ro/monden/hai-ca-pe-asta-nu-am-mai-auzito-salam-ii-face-ode-unui-interlop-care-a-decapitat-un-om-avem-dovada-164878.html?utm_source=Website&utm_medium=antena-1-coloana-dreapta-doua-stiri&utm_campaign=RSS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.