Halucinant! „I-a rupt fundul”. A stat 30 de minute pe toaletă, s-a jucat pe telefon, dar ce a urmat întrece orice film horror. Ai grijă, ţi se poate întâmpla şi ţie

Un bărbat din China a trăit şocul vieţii, după ce a stat pe toaletă şi a jucat jocuri video pe telefonul mobil. La nici 30 de minute, acestuia i s-a fisurat rectul, dar ce a urmat i-a lăsat sechele pe viaţă.

La asta cu siguranţă nu s-ar fi aşteptat! Un bărbat din China a trăit şocul vieţii, după ce a stat la toaletă mai mult de 30 de minute, jucându-se jocuri video pe telefonul mobil. După timpul respectiv, acestuia i s-a întâmplat un lucru la care nu s-ar fi aşteptat. În timp ce stătea pe toaletă, bărbatului i s-a fisurat rectul, dând „naştere” la o umflătură.

Acesta a mers de urgenţă la spital, după grozăvia petrecută. Medicii i-au spus acestuia că suferă de un sindrom, numit „prolaps rectal”. Conform DailyMail, bărbatul ar fi încercat să-şi facă nevoile.

Incidentul s-a produs în Zhongshan, Provincia Guangdong, în urmă cu cinci zile. Conform publicaţiei internaţionale, doctorii au relatat că acest sindrom de care suferă bărbatul se manifestă prin desprinderea intestinelor.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/video-halucinant-ia-rupt-fundul-a-stat-30-de-minute-pe-toaleta-sa-jucat-pe-telefon-dar-ce-a-urmat-intrece-orice-film-horror-ai-grija-ti-se-poate-intampla-si-tie-156883.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *