Halucinant! Motivul pentru care infirmiera din Hunedoara și-a ucis fiul de 36 de ani

Mama care și-a ucis fiul de 36 de ani a fost reținută pentru 24 de ore. Aceasta le-a mărturisit anchetatorilor motivul pentru care și-a înjunghiat copilul. Infirmiera și-a înjunghiat fiul cu un cuțit, pentru că i-a cerut bani.

Femeia, în vârstă de 58 de ani, este infirmieră la Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Lupeni. După ce și-a ucis fiul, aceasta s-a autodenunțat, iar în momentul de față este reținută de către polițiști, urmând a fi adusă în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.

”Făptuitoarea este o infirmieră, angajată la Spitalul Lupeni, în vârstă de 58 de ani. Miercuri, în jurul orei 05.30, în contextul unui scandal domestic cu fiul său de 36 de ani, fără ocupaţie, potenţat de faptul că i-a cerut mamei lui bani şi se pare de o agresiune comisă de către fiu asupra mamei, aceasta a scos un cuţit din bucătărie şi l-a lovit în zona toracică, după care a plecat la lucru, cu soţul său, care se pare că nu a auzit nimic. Miercuri, în jurul orei 17.00, după ce au venit de la serviciu, i-a relatat soţului că ar fi comis această crimă. Autoarea a sunat imediat la 112 şi s-a autodenunţat”, a declarat Gina Monica Cibian, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, potrivit Mediafax.

Reprezentanţii Spitalului din Lupeni, la care femeia era angajată ca infirmieră, susţin că aceasta nu a creat niciodată probleme.

”Este angajata spitalului. Lăsăm organele de cercetare penală să-şi desfăşoare activitatea. Lucrează în cadrul Secţiei Pediatrie ca infirmieră. Femeia a venit la muncă, nu a avut nemotivate, şi-a văzut de treaba ei”, a declarat, pentru Mediafax, Carmen Misaroşi, directorul Spitalului Municipal Lupeni.

Vă reamintim că, miercuri, o infirmieră angajată la Spitalul Lupeni şi-a ucis fiul cu sânge rece, pentru că i-ar fi cerut bani şi ar fi devenit agresiv. La câteva ore de la crimă, femeia s-a predat.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/halucinant-motivul-pentru-care-infirmiera-din-hunedoara-sia-ucis-fiul-de-36-de-ani-164827.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.