HORROR! După ce a fost îngropat de viu și-a sunat fratele din mormânt. Ce s-a întâmplat după aceea?

Un bărbat din Rusia a fost îngropat de viu. Totul s-a întâmplat pentru că avea o datorie pe care nu o plătise. Povestea este una incredibilă, care întrece orice imaginație.

Omul de afaceri din Rusia a fost îngropat de viu deoarece le datora patenerilor săi o sumă mare de bani. Mai mulți bărbați au reușit să-l ducă până la un cimitir situat la marginea Moscovei. Acolo l-au îngropat, dar i-au lăsat telefonul.

Omul de afaceri a reușit să-l sune pe fratele lui și astfel a fost salvat. I-a cerut acestuia să le dea celor care l-au îngropat 16.400 de lire, o parte din datoria pe care o avea. Se pare că este vorba despre o datorie de 410.000 de lire. În plus, i-a cerut fratelui său să le dea foștilor lui parteneri de afaceri și mașina sa. După aceea, bărbații i-au spus unde este îngropat fratele lui. Astfel a reușit să îl salveze.

Povestea întrece orice imaginație și pare a fi desprinsă din scenariul unui film.

Datorită telefonului mobil care nu i-a fost luat, bărbatul a reușit să se salveze. Asta cu ajutorul fratelui său, care a făcut ceea ce i s-a cerut și astfel a aflat unde a fost îngropat omul de afaceri din Rusia.

Sursa: https://www.realitatea.net/horror-dupa-ce-a-fost-ingropat-de-viu-i-a-sunat-fratele-din-mormant-ce-s-a-intamplat-dupa-aceea_2072077.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.