I-a apărut un coș lângă cot, după care a ajuns în comă timp de trei săptămâni! Diagnosticul șocant al medicilor

O femeie în vârstă de 51 de ani aproape a murit, după ce un semn apărut lângă cot s-a dovedit a fi ceva extraordinar de grav.

Mamă a trei copii, Beverley Gardner a fost în comă timp de trei săptămâni, din cauza unui coșuleț de pe braț care s-a transformat în septicemie, informează Mirror.

Infecția s-a propagat rapid prin tot corpul, cauzânt pneumonie și un atac cerebral, printre alte simptome groaznice. Medicii au avertizat-o pe Berverley că s-ar putea să nu mai trăiască, în urma nefericitei întâmplări.

Femeia a observat pata pentru prima oară în septembrie 2017, însă nu a crezut că înseamnă ceva. Beverley, originară din Newcastle-Upon-Tyne, Marea Britanie, a ajuns în pragul morții, doar câteva zile mai târziu.

„Doctorii le-au spus fiicelor mele trei ori că nu voi supraviețui. Nu pot să-mi închipui cât de terifiant a fost pentru ele, dar, cumva, sunt încă aici,” a declarat Beverley Gardner, pentru publicația citată.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/ia-aparut-un-cos-langa-cot-dupa-care-a-ajuns-in-coma-timp-de-trei-saptamani-diagnosticul-socant-al-medicilor-165110.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.