Ianis, fiul lui Gica Hagi a lovit cu masina un biciclist in Constanta? Martorii spun una, Politia spune alta

Ianis Hagi a fost implicat intr-un accident in Constanta, lovind un biciclist care circula pe pista special amenajata.

Miercuri seara, masina lui Ianis, fiul lui Gica Hagi a lovit un biciclist din Constanta, iar martorii spun ca la volan ar fi fost chiar Ianis Hagi. Potrivit primelor informaţii oferite de Poliţia Rutieră, la volanul BMW-ului care aparţine de Ianis Hagi s-ar fi aflat George Salina, un bărbat de 30 de ani. Numele biciclistului lovit de maşina lui Ianis Hagi este Emil Ionuţ Dinu, potrivit cancan.ro.

Biciclistul lovit de masina a fost transportat de urgenta la spital, dar era constient. Accidentul s-a produs la intrarea in parcarea de la Sala Sporturilor din Constanta.

”Accidentul a avut loc în jurul orei 21.15. Ianis Hagi se afla la volan, dar altcineva a suflat în fiolă în locul lui. Dacă Poliţia va face rost de filmările camerelor de supraveghere, se va convinge”, a declarat un martor, conform cancan.ro.

În raportul întocmit la faţa locului se menţionează că şoferul George Salina (30 de ani), aflat într-un BMW cu nr. B-90-VHK, nu s-a asigurat la intrarea în parcare şi a lovit un biciclist care circula pe pista special amenajată.

Sursa: http://www.wowbiz.ro/ianis-fiul-lui-gica-hagi-a-lovit-cu-masina-un-biciclist-in-constanta-martorii-spun-una-politia-spune-alta-18083304

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.