Imagini de groaza! Accident mortal și carnagiu pe șosea, după ce un autocar s-a ciocnit cu un camion. Sunt zeci de morți și răniți!

Un accident de proporții a avut loc astăzi, după ce un autocar s-a ciocnit violent de un camion, apoi a căzut într-o râpă. In urma incidetului, 10 persoane și-au pierdut viața și alte 12 au fost grav rănite.

Totul s-a produs în Mexic. Un autocar s-a izbit cu mare viteză de un camion, iar prima ipoteză a accidentului ar fi legată de faptul că frânele camionului nu funcționau, însă nu se cunosc, până în acest moment, date certe cu privire la producerea tragediei.

În urma accidentului, 10 persoane au murit iar alte 12 au fost rănite, transmite observator.tv.

Imaginile de la locul producerii accidentului sunt greu de privit! Ambele autoturisme implicate sunt praf și pulbere, iar autocarul prăbușit în râpă este un adevărat cimitir pentru cei decedati.

Sursa citată mai menționează că, la această oră, zeci de echipaje de descarcerare intervin la locul accidentului, pentru a scoate persoanele în viață, dar și cadavrele, din fiarele contorsionate.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/video-foto-accident-mortal-si-carnagiu-pe-sosea-dupa-ce-un-autocar-sa-ciocnit-cu-un-camion-sunt-zeci-de-morti-si-raniti-166947.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *