IMAGINI INFIORATOARE! Femeia violata, batuta si ucisa de un musulman din Suedia

ATENŢIE: articolul conţine imagini ce vă pot afecta emoţional.

UPDATE: fata violată, chinuită groznic şi ucisă de islamişti se pare că simpatiza RAPEfugiaţii – era foarte interesată de soarta acestora, era o susţinătoare a imigranţilor în Suedia şi pe lângă asta se autointitula multicuralistă convinsă. Apropo de asta, citeam în trecut un articol în care era scris despre un caz asemănător, era vorba despre o altă tânără (22 ani), tot din Suedia, ucisă acum o lună de un tânăr musulman, femeia lucra chiar într-un centru pentru îngrijirea musulmanilor (RAPEfugiaţilor) şi încerca să despartă doi tineri ce se luaseră la bataie. Normal, a sfârşit ucisă – articolul îl găsiţi aici (click).

Articolul despre tânără violată şi ucisă în Suedia:

(Sursa: recentnews.ro):

Refugiații musulmani fac prăpăd în Europa. În numele religiei lor, Coranul, musulmanii violează femei, le umilesc, batjocoresc și de multe ori le și omoară în chinuri groaznice. O tânără din Suedia a fost victima unui grup de musulmani, dornici de a domina femeile la fel ca în Orientul Mijlociu.

Elin, o tânără suedeză și-a găsit sfârșitul într-un mod cumplit. Tânăra a fost violată și bătută până la moarte de către un refugiat musulman care a ajuns în Suedia.

Tânăra a fost răpită de pe stradă, dusă într-o pădure din apropierea unei localități din Suedia, unde musulmanul a violat-o, chinuit-o și mai apoi a omorât-o.

Corpul tinerei a fost ascuns de musulman, sub pietre într-o pădure. Presa suedeză relatează faptul că musulmanii comit aceste atrocități în numele Coranului, care i-ar încuraja să violeze femei în țările pe care le ”cuceresc”. Violul femeilor devine astfel o recompensă pentru musulmani.

În țările arabe, violul este la ordinea zilei, face parte din cotidian, întrucât femeile nu au niciun drept și nu se pot opune.

Moartea islamică nu alege: Elin Krantz era o multiculturalistă:

(Sursa: solidaritateeuropeana.wordpress.com)

Oribila crimă, pe care o puteţi vedea în imaginea de mai jos, a avut loc în Suedia. Elin Krantz era o membră a unui grup de facebook „Iubim diversitatea” , se autodenumea „multiculturală” şi un susţinător al imigraţiei în Suedia a celor din lumea a treia.

Sunt opţiuni care, probabil, s-au schimbat în acele câteva minute pe care le-a avut până să fie ucisă cu brutalitate. Dar, din păcate pentru ea, prea târziu.În ziua morţii sale, Elin se găsea în acelaşi tramvai cu ucigaşul ei, către împrejurimile Hisingenului.

La puţin timp după aceea, Elin a fost găsită violată şi ucisă. Ucigaşul, un african de 23 de ani, despre care se presupune că a trăit şi în SUA, a fost arestat destul de repede şi a fost acuzat de crimă cu viol agravant.

Acest caz ar fi trebuit să fie unul exemplar pentru simpatizanţii şi susţinătorii migrării masive. Din păcate, nu a fost. Feministele suedeze au ieşit ulterior în public şi şi-au declarat dragostea pentru violatori şi ura faţă de rasişti. Pentru ele şi pentru toate celelalte femei ale Europei să ne rugăm lui Dumnezeu sa nu se producă islamizarea Europei.

Sursa: https://www.seruah.com/o-femeie-a-fost-violata-chinuita-si-ucisa-cu-bestialitate-in-suedia-foto.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *