Imagini înspăimântătoare din timpul unui tsunami devastator, surprinse de un amator

Pe 11 martie 2011, Japonia a fost lovit de un cutremur cu magnitudinea de 9 pe scara Richter. Cutremurul a provocat valuri tsunami ale Pacificului de până la zece metri în înălțime care au afectat centralele nucleare Fukushima I şi Fukushima II. Peste 28.000 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma catastrofei si mai multe localitati au fost pur si simplu rase de pe fata pamantului.

In urma seismului, ziua s-a scurtat cu 1,8 secunde din cauza rotaţiei accelerate a Pământului, iar Japonia s-a deplasat cu 2,4 metri. În plus, peninsula Oshika din prefectura Miyagi s-a deplasat spre est cu 5,3 m şi s-a scufundat cu 1,2 m.

La mai bine de 4 ani de la acele evenimente dezastruoase, pe internet au început sa circule o mulțime de imagini video, care mai de care mai înspăimântătoare.

Totul s-a întâmplat foarte repede, iar pe imaginile surprinse de amatori se aud strigatele disperare dupa ajutor ale celor cuprinși de valuri.

Va avertizam ca imaginile de mai jos sunt teribile și va pot afecta emoțional.

Sursa: https://infostiri.net/2015/10/17/imagini-inspaimantatoare-din-timpul-unui-tsunami-devastator-surprinse-de-un-amator/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *