Imagini scandaloase în Timișoara! O elevă a fost bătută crunt, sub privirile a zeci de adolescenți. Nimeni nu a intervenit

Scene de grorază au fost suprinse, astăzi, într-un parc din Timișoara. O elevă este bătută crunt de una dintre colegele sale, sub privirile altor copii care, în loc să o ajute pe biata fată, se amuză și filmează scenele cu telefonul mobil.

O fată a fost bătută crunt într-un parc din Timișoara de către o elevă. Întreaga scenă desprinsă parcă din filme s-a petrecut în fața a peste 25 de elevi, care asistau la bătaie ca la teatru!

În timp ce biata fată primea pumni, picioare, era pălmuită și trasă de păr, ceilalți elevi prezenți în parc se amuzau copios de situație și chiar o provocau pe bătăușă să o lovească pe fată în continuare, scrie opiniatimisoarei.ro.

„Este vorba de o fata de clasa a X-a, de la profesionala, care a venit de la sat cu microbuzul, pentru ca face naveta si dupa ce s-au dau jos din microbuz s-au batut. Totul s-a intamplat inaintea orelor de curs. Cealalta fata este de la Bratianu (fostul Colegiu Tehnic Miu, n. r.). Au venit parintii acesteia si au spus ca vor depune si plangere penala”, a spus pentru opiniatimisoarei.ro Mihaela Petrov, inspector adjunct al ISJ Timis.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/video-foto-imagini-scandaloase-in-timisoara-o-eleva-a-fost-batuta-crunt-sub-privirile-a-zeci-de-adolescenti-nimeni-nu-a-intervenit-166044.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *