IMAGINI ȘOCANTE!!! Până unde se poate ajunge?! O tânără și-a tăiat degetul mic de la mână și îl poartă pe post de pandantiv, la gât: „Mi s-a părut foarte drăguţ”

Torz Reynolds, domnişoară care se ocupă cu piercingul a luat decizia de a-şi tăia degetul mic de la o mână, anul trecut de Valentine’s Day, pentru că i se părea că arată mai frumos. Şi nu s-a oprit aici. Filmul nebuniei a mers mai departe.

L-a băgat la congelat, pentru 365 de zile, după care l-a scos şi l-a introdus într-o sticluţă plină cu alcool, scrie metro.co.uk. A prins un lănţişor de el şi, acum, îşi doreşte să-l poarte la gât pe post de pandantiv.

Mi s-a părut foarte drăguţ. M-am tot gândit la decziai asta şi, până la urmă, am făcut. Dar nu am vrut să îl arunc, aşa că l-am transformat într-o bijuterie„, a declarat tânăra.

Sursa: http://a1.ro/news/inedit/imagini-socante-pana-unde-se-poate-ajunge-o-tanara-sia-taiat-degetul-mic-de-la-mana-si-il-poarta-pe-post-de-pandantiv-la-gat-mi-sa-parut-foarte-dragut-id733758.html?utm_source=spynews.ro&utm_campaign=Cross%20Promo&utm_medium=Caseta%20Final%20Articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *