Imaginile cu care Anthony Hopkins și-a îngrozit fanii! Actorul s-a filmat în niște ipostaze extrem de ciudate: „O să am coşmaruri cu un Hannibal Lecter stresat”

Anthony Hopkins şi-a nedumerit fanii printr-un scurt clip în care apare dansând cu ochii căscaţi şi cu un zâmbet maniacal, relatează luni Press Association.

Actorul laureat al unui premiu Oscar în vârstă de 80 de ani a postat scurta înregistrare pe Twitter cu comentariul: „Asta se întâmplă când munceşti tot timpul şi nu te joci deloc… „. În înregistrare, actorul îmbrăcat în negru se mişcă înainte şi înapoi cu un zâmbet dement pe faţă, în timp ce pe fundal se aude muzica.

Fanii au opinat că respectivul clip a fost „ciudat„, iar unii au spus că este „cel mai înspăimântător rol de până acum” al actorului. Alţii au spus că înregistrarea este ilară.

Sunt oarecum speriat, dar şi fermecat. Nu ştiu ce altceva să spun„, a postat o persoană.

Cu tot respectul Sir Anthony, este cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut astăzi„, afirmă un alt fan.

E doar părerea mea sau a speriat de-a binelea pe toată lumea? O să am coşmaruri cu un Hannibal Lecter stresat, care cedează din cauza suprasolicitării„, a postat un alt fan.

O persoană a postat însă pe Twitter că au fost „cele mai bune 32 de secunde din viaţa mea”. Printre rolurile viitoare ale lui Anthony Hopkins va fi şi cel al Regelui Lear într-un film de televiziune.

Sursa: https://a1.ro/showbiz/vedete/imaginile-cu-care-anthony-hopkins-sia-ingrozit-fanii-actorul-sa-filmat-in-niste-ipostaze-extrem-de-ciudate-o-sa-am-cosmaruri-cu-un-hannibal-lecter-stresat-id755361.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.