În curtea unor botoşăneni s-a prăbuşit o rachetă! Oamenii s-au speriat de moarte când proiectilul a căzut la câţiva metri de ei: „A bubuit!” (Video)

O familie dintr-o comună din Botoşani a fost la un pas de pericol, aseară, când în curtea lor, la câţiva metri distanţă de ei, a aterizat o rachetă antigrindină. 

Nu au ştiut iniţial ce a fost, dar spun că bubuitura şi fumul i-au speriat teribil. Au sunat la 112, iar pompieri care au venit acolo şi-au dat seama imediat despre ce este vorba.

Racheta trimisă să spargă un nor, nu s-a fragmentat corect în zbor.

Oamenii munceau pământul în curte, când racheta a căzut la nici zece metri depărtare de ei.

„Din partea asta a venit, vâjjj… la 5 metri de noi. A căzut în spatele nostru. Vă daţi seama că eu sunt şi cardiac…Vă daţi seama că m-am speriat. A bubuit”, povesteşte îngrozit botoşăneanul.

Racheta antigrindină i-a speriat de moarte pe proprietari. Printre ei era şi o femeie însărcinată în opt luni.

Oamenii au sunat de urgenţă la 112, iar pompierii care au intervenit le-au explicat ce s-a întâmplat.

„Iniţial ni s-a spus că ar fi vorba de un proiectil care fumegă, căzut undeva din cer. Este vorba de o rachetă antigrindină, provenienţă românească, care nu are substanţe explozie înăuntru. Problema aparţine de acum şi va fi predată pentru misiune Inspectoratului Judeţean de Poliţie, care va continua acţiunile de cercetare”, a declarat Ştefan Uşurelu, de la ISU Botoşani.

Incidentul vine după ce, acum două zile, într-un cartier din Craiova, o rachetă militară a distrus parbrizul unui autoturism.

Sursa: https://observator.tv/eveniment/in-curtea-unor-botosaneni-sa-prabusit-o-racheta-video-252669.html?utm_source=spynews.ro&utm_campaign=Cross%20Promo&utm_medium=Caseta%20Final%20Articol&utm_content=252669

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.