În loc de parastas, au dat-o pe scandal! La 6 luni de la moartea Denisei, părinții artistei s-au certat ca la ușa cortului! Știm motivele

Acum șase luni, Denisa Răducu trece în neființă în urma unei boli cumplite care i-a stors și ultima fărâmă de viață din corp. Și, dacă în ultima perioadă, lucrurile păreau să se fi liniștit în familia artistei, în ultimele zile spiritele s-au aprins, din nou.

Mai exact, spun surse apropiate de familia Denisei Răducu, după ce luni la rândul a existat un oarecare armistițiu între tatăl și mama artistei, acum problemele au reînceput. Motivul, spun sursele noastre, este unul de-a dreptul incredibil. Mai exact, mama artistei, dorindu-i, așa cum e normal, binele Adelinei, sora Denisei, a început să insiste să închirieze apartamentul în care aceasta a locuit, în București. Și, pare-se, insistențele femeii l-au deranjat cumplit pe tatăl Denisei și al Adelinei care i-a cerut, pe un ton imperativ, să îi lase să facă tot ce vor. Iar de aici, la un scandal în toată reguila a mai fost doar un pas, cei doi certându-se și aruncându-și cuvinte grele, din care, spun cei care au fost de față, nu au lipsit și acuzații care mai de care mai teribile cu privire la vinovăția unuia sau altuia în cele petrecute cu îndrăgita artistă care s-a stins din viață acum jumătate de an.

”Acum, din nou, nu își mai vorbesc. Nu cred că se împacă, preferă să se ignore și să mai comunice doar în momentele în care este absolut necesar”, ne-a spus sursa citată.

Sora Denisei a păstrat apartamentul neschimbat
„Îmi este foarte greu, mai ales că nu pot să vorbesc de ea la trecut. Nu îmi vine să cred că vin în ţară şi trebuie să o vizitez la cimitir. Şi aici e foarte greu. Să ştiu că sunt la ea în apartament şi nu e ea. Aici, poate, ai impresia că ea e plecată la evenimente, dar la ţară, să treci prin faţa mânăstirii şi să ştii că ea e acolo. E dorul acela care e din ce în ce mai mare şi nu e adevărat că timpul vindecă orice. E foarte greu, mai ales că pe fetiţa mea cea mai mare o cheamă Denisa. De fiecare dată când o strigăm, ne gândim la ea (….). Am lăsat casa exact cum a avut-o ea, nu am schimbat nimic. Bucătăria e aşa cum a lăsat-o ea. Nu voia să gătească în casă, ca să nu miroasă a mâncare. Voia să fie mereu curat”, a relatat sora Denisei Răducu, Adelina.

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme. Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.

Sursa: http://spynews.ro/monden/in-loc-de-parastas-au-dato-pe-scandal-la-6-luni-de-la-moartea-denisei-parintii-artistei-sau-certat-ca-la-usa-cortului-stim-motivele-155364.html??ID=Taboola_Box

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.