Inca putin si se deschide primul restaurant subacvatic din Europa. Uite cum va arata

Constructia primului restaurant subacvatic din Europa, care se va afla in Norvegia, a inceput deja, la fel si rezervarile. Asta, chiar daca nu va fi fi gata pana la inceputul anului viitor.

Cladirea, care va fi partial scufundata la 5 metri sub apa, in Lindesnessudul tarii, va avea o capacitate de 100 de locuri, functionand atat ca local, cat si ca centru de cercetare marin sau recif artificial pentru midii, arata Venue Report.

Restaurantul pe trei etaje va fi prevazut cu o fereastra panoramica avand o latime de 10 metri, prin care clientii pot privi viata marina in timp ce iau masa. Ironie sau nu, la masa vor fi servite mai ales fructe de mare.

Restaurantul Under este proiectul firmei de arhitectura Snohetta, renumita nu doar in Norvegia, ci pe plan international.

Zidurile din beton ale cladirii vor avea un metru latime, iar la exterior nu vor fi finisate, pentru ca midiile sa se poata atasa de asperitati.

Mediul nu este intamplator prietenos cu midiile; acestea vor avea rolul de a atrage mai multe animale marine si de a purifica apele.

Sursa: https://turism.bzi.ro/inca-putin-si-se-deschide-primul-restaurant-subacvatic-din-europa-uite-cum-va-arata-foto-75758

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.