Inconștiență la volan! Zeci de șoferi, prinși conducând cu viteză excesivă! Recordul absolut înregistrat pe autostrada Deva-Nădlac

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au depistat, săptămâna trecută, 113 persoane care conduceau cu viteze de peste 180 de kilometri la oră. Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 244 de kilometri la oră, pe autostrada Deva-Nădlac. Toate persoanele au fost amendate, totodată fiindu-le reţinute permisele de conducere pentru 90 de zile.

Potrivit Poliţiei Române, în perioada 7 – 13 mai pe autostrada A1 au fost înregistraţi 73 de şoferi care circulau cu viteze cuprinse între 181 şi 244 de kilometri la oră, pe autostrada A2 aparatele radar au înregistrat zece şoferi care conduceau cu viteze cuprinse între 181 şi 225 de kilometri la oră, iar pe autostrada A3 poliţiştii au depistat 30 de şoferi care au depăşit limita legală de viteză, deplasându-se cu viteze cuprinse între 181 şi 213 kilometri la oră.

Viteza maximă a fost înregistrată în 11 aprilie, la kilometrul 565 al autostrăzii Deva-Nădlac, când poliţiştii au depistat un bărbat de 51 de ani, din localitatea Dumbrăviţa, judeţul Timiş, care conducea cu viteza de 244 de kilometri la oră.

Toţi şoferii au fost sancţionaţi cu amenzi cuprinse între 1.305 şi 2.900 de lei. De asemenea, le-au fost reţinute permisele de conducere pentru 90 de zile.

Sursa: https://a1.ro/news/social/inconstienta-la-volan-zeci-de-soferi-prinsi-conducand-cu-viteza-excesiva-recordul-absolut-inregistrat-pe-autostrada-devanadlac-id762083.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.