INCREDIBIL! Profesoara violata de elev, sub banca

O profesoara a fost atacata si violata de un elev de 15 ani, intr-o sala de clasa, la o zi dupa ce cadrul didactic si-a preluat postul la o scoala din centrul Londrei, relateaza The Sun. Baiatul a atacat cadrul didactic – in varsta de 28 de ani – chiar in clasa, violul consumandu-se sub o banca.

Procurorii prezintă juraţilor probele zdrobitoare de care dispun în cazul şocantului omor săvârşit de un adolescent într-una din toaletele liceului din Danver, Massachusetts. Victima, o tânără profesoară de matematică, a fost violată cu bestialitate înainte de a fi ucisă cu o lovitură de cuţit aplicată cu precizie în zona gâtului. Trupul neînsufleţit a fost îndesat apoi într-o pubelă şi cărat în pădurea din apropiere. Opinia publică urmăreşte cu interes şi stupoare acest caz în care autorul avea la vremea comiterii acestor fapte abominabile doar 14 ani.

Conform mărturiilor din sala de judecată, Philip Chism, astăzi în vârstă de 16 ani, a urmărit tăcut şi aparent neimpresionat probele strânse de acuzatorii săi care au prezentat numeroase imagini surprinse în ziua crimei de camerele video din interiorul şi exteriorul instituţiei de învăţământ. Într-una din imagini, adolescentul apare desculţ şi cu pantalonii plini de sânge. Tânărul priveşte şi el imaginile filmate în octombrie 2013, dar faţa lui este complet lipsită de expresie şi nici o umbră, nici un rictus nu-i perturbă rigiditatea instalată pe chip. Chism este acuzat oficial de uciderea profesoarei sale de matematică Colleen Ritzer, în vârstă de doar 24 de ani. Omorul s-a petrecut în toaleta fetelor din liceului din Danver, Massachusetts, pe 22 octombrie 2013.

În imaginile de pe camerele video, Colleen Ritzer este surprinsă mergând liniştită spre baie. Philip Chism o urmează la scut timp, mergând cu capul plecat şi acoperit de o glugă. Îşi pune apoi o pereche de mănuşi şi intră în toaletă după Colleen Ritzer. Următoarele imagini prezentate instanţei de judecată îl arată pe Chism părăsind liceul şi pornind în căutarea unei pubele. Blugii pe care îi poartă au pete uriaşe de sânge, dar la următoarea trecere prin faţa camerelor hainele îi sunt curate, pentru că, spun procurorii, s-a schimbat într-o altă toaletă. Este surprins apoi trăgând după el un tomberon uriaş în care, afirmă procurorii, se află trupul neînsufleţit al profesoarei pe care elevul de doar 14 ani a violat-o – cu ajutorul unui obiect – şi a ucis-o secţionându-i gâtul cu un cutter.

Rămăşiţele profesoarei au fost abandonate în pădurea din spatele şcolii, împreună cu un bilet pe care scria “Vă urăsc pe toţi”. Agresorul şi-a pierdut, în apropierea locului în care a abandonat cadavrul, legitimaţia de elev, dar lucrul ăsta avea să-l afle abia mai târziu. Elevul a mers apoi liniştit apoi la cinema. A intrat la pelicula Gravity şi a plătit biletul cu cardul de credit al victimei sale. Interesant e că deși s-a întâlni în după-amiaza crimei cu mai mulţi prieteni sau coelgi de școală, Philip Chism s-a comportat absolut normal.

Sursa: http://stirionline24.pw/profesoara-violata-de-elev-sub-banca/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.