INCREDIBIL! PSD răspunde CRITIC pentru Iohannis: “Acest demers al lor este supus eşecului.”

Președintele Klaus Iohannis a declarat de la Bruxelles că aşteptările sale privind Legile Justiţiei sunt legate de îmbunătăţirea acestora, până când “satisfac nevoile societăţii româneşti”. PSD nu a ratat momentukl de a da o replică spuselor președintelui.

“Am aşteptări să îmbunătăţim legile, până când sunt bune şi satisfac nevoile societăţii româneşti. (…) Intenţionez, în momentul în care aceste legi ajung la mine, pentru că niciuna nu a ajuns până acum instituţional la mine, să fac o primă analiză, să fac o declaraţie publică de intenţie şi atunci o să vă spun un pic mai concret ce părere am despre anumite demersuri, despre anumite articole şi ce voi face eu, în definitiv, cu aceste legi, fiindcă în prima etapă am mai multe opţiuni care pot fi luate în vizor”, a afirmat Klaus Iohannis la Bruxelles.

Florin Iordache, preşedintele Comisiei speciale pentru legile din domeniul justiţiei, reacţionează la anunţul de azi al preşedintelui Klaus Iohannis.

“Am încercat şi vom face tot ce ţine de noi, de parlament, să îmbunătăţim legislaţia. Legile adoptate de Macovei sunt proaste. Prin efortul unei părţi din Parlament, am încercat să le îmbunătăţim. Au fost atacate la CCR, în prima fază. Camera Deputaţilor le-a pus în concordanţă cu deciziile Curţii.

Luni vor trece şi de Senat. Deja colegii din PNL au anunţat că le vor mai ataca o data. Acest demers al lor este supus eşecului. Astfel, în două săptămâni, maxim trei, aceste legi ajung la preşedinte.

Fie va sesiza şi dumnealui CCR, fie vor fi retrimise Parlamentului. Noi am făcut tot ce a depins de noi să îmbunătăţim legislaţia. Cei care ne dorim ca aceste legi să intre mai repede în vigoare, le vom trimite cu maximă urgenţă preşedintelui pentru a fi promulgate“, a declarat Florin Iordache la Antena 3.

Sursa: https://reperis.ro/incredibil-psd-raspunde-critic-pentru-iohannis-acest-demers-al-lor-este-supus-esecului/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.