Inititiva legislativa. Pauza de masă înlocuită cu PAUZA DE SEX plătită de angajator! Totul pentru fericirea angajaţilor

Numeroase studii au relevat că suedezii se numără printre cei mai fericiţi oameni din lume. O iniţiativă venită din partea unui politician suedez propune înlocuirea pauzei pentru masă cu o pauză pentru sex plătită de angajator. Totul în numele sănătăţii şi al creşterii natalităţii.

Per-Erik Muskos, membru în consiliul local din Övertorneå, în nordul Suediei, crede că cele mai multe cupluri din ţară nu se bucură de îndeajuns de mult timp de calitate împreună, scrie csid.ro, care citează SBS. Astfel, el propune o pauză de o oră pe zi, pentru ca angajaţii să meargă acasă şi să se bucure de partener/parteneră.

Politicianul în vârstă de 42 de ani a citat beneficiile de sănătate pe care o persoană le poate avea, dar şi creşterea natalităţii, pentru a-şi motiva propunerea. Studiile sugerează că sexul poate îmbunătăţi memoria, imunitatea. „Este despre a avea relaţii de calitate. Nu văd de ce lumea s-ar opune”, a declarat acesta.

Suedezii se bucură deja de numeroase beneficii la locul de muncă, printre acestea numărându-se 480 de zile de concediu parental, pe care partenerii le pot împărţi între ei, sau două-trei pauze pentru cafea, în fiecare zi.

Potrivit unui index OECD, doar 1% dintre suedezi stau peste program la locul de muncă. Poate şi din aceste motive, suedezii se numără printre cei mai fericiţi oameni din lume.

Nu toţi colegii au îmbrăţişat ideea politicianului. Cei care se opun spun că angajaţii ar putea profita de pauza respectivă pentru a face cu totul alte lucruri.

Sursa: https://infostiri.net/2017/02/25/pauza-de-masa-inlocuita-cu-pauza-de-sex-platita-de-angajator-totul-pentru-fericirea-angajatilor/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.