Înţelegere între KOVESI si DRAGNEA! “Mie mi se pare că există o înțelegere … “

Victor Ponta o acuză pe Laura Codruţa Kovesi. Acesta a vorbit pentru România TV despre cele mai controversate dosare de la DNA. Acesta bănuieşte că la mijloc ar fi vorba de ceva înţelegeri, şi mai spune că nu priveşte cu ochi buni activitatea DNA.

„Nu sunt deloc optimist. Mie mi se pare că există o înțelegere prezumată între un om politic care trebuie să scape de probleme și doamna Koveși, care trebuie să-și termine mandatul. Eu nu văd să se fi oprit abuzurile, nu vă să fie trași la răspundere procurorul Portocală și o să spun atunci când o să știu lucruri în mod concret, cum s-a mai întâmplat. O să le spun cu toate riscurile, și-mi asum acest lucru”.

Victor Ponta ar da de înţeles că există o înţelegere între şefa DNA si Dragnea – Toader. Dacă nu ar fi fost nici o înţelegere, aceştia ar fi luat ceva măsuri împotriva Laurei Codruţa KOVESI.

„Azi când vorbim, nu răspunde nimeni. În viitor sper că da și sper că vor răspunde toți cei care au comis abuzuri, deși asta nu va da înapoi nimănui funcția pierdută, nici anii, nici nervii, nici banii. Faptul că nu răspunde nimeni azi e lucrul cel mai grav. Ar trebui să vedeți de ce, cei care au puterea în momentul de față, pentru că puterea e la domnul Dragnea, la domnul Toader Tudorel, de ce nu fac nimic în acest sens. Nu cumva e o înțelegere?”, a declarat fostul premier la România TV.

Sursa: https://reperis.ro/ponta-o-acuza-pe-kovesi-escrocherie-mie-mi-se-pare-ca-exista-o-intelegere/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *