Interviu fără perdea cu Cristina Pucean! Câte intervenţii estetice şi-a făcut dansatoarea preferată a maneliştilor până la 22 de ani

Este dansatoarea preferată a maneliştilor şi taie suflarea tuturor bărbaţilor cu mişcările sale nebuneşti. Cum se menţine Cristina Pucean, dar şi câteva picanterii din viaţa personală a focoasei blondine vezi putea vedea in interviu de mai jos.

Cristina Pucean nu se fereşte să spună adevărul. A trecut şi pe la medicul estetician, dar doar pentru două părţi ale corpului pe care ea nu le considera foarte în regulă, aşa că bisturiul a ajutat-o. Chiar şi aşa, dansatoarea preferată a maneliştilor ştie că trupul ei trebuie menţinut, aşa că ori de câte ori poate merge la sala de fitness.

„Eu chiar aveam nevoie. Mă simţeam foarte complexată de sâni şi de nas. Mi-am făcut operaţie de implant mamar şi operaţie de rinoplastie şi vedeţi şi voi a ieşit un nas perfect. (…) Eu nu prea am timp… Am un iubit, dar ne vedem foarte rar. Îţi mulţumesc că mă înţelegi, ştii tu! Nu îmi place să spun, viaţa mea personală vreau să o ţin secretă”, a spus Cristina Pucean.

Sursa: https://spynews.ro/monden/video-interviu-fara-perdea-cu-cristina-pucean-cate-interventii-estetice-sia-facut-dansatoarea-preferata-a-manelistilor-pana-la-22-de-ani-160790.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.