Invăţătorul Mariei Şteţ, una dintre studentele ucise la Jibou, cu ochii în lacrimi la înmormântare: „A fost un înger!”

Maria Şteţ este una dintre cele patru studente care au murit în cumplitul accident de la Jibou. Tânăra a fost condusă azi, pe 21 mai, pe ultimul drum. Înmormântarea a avut loc în localitatea natală din Maramureş a tinerei fete. Familia şi apropiaţii au participat la înmormântarea din localitatea Şugatag şi toţi a fost doborâţi de acest cumplit eveniment.

Printe oamenii prezenţi a fost şi învăţătorul Mariei Şteţ care a povestit cu ochii în lacrimi că tânăra era un înger care a plecat prea devreme dintre noi, o fată extraordinară pe care el a învăţat-o să scrie.

„Maria era o fată extraordinară. A fost o fată… Un înger. Nu găsesc cuvintele potrivite. Eu i-am pus creionul în mână. Regretăm nespus tot ce s-a întâmplat. În fiecare an, de Crăciun, venea alături de colegele ei şi ne colindau. A fost o bucurie pentru mine să le văd împlinite şi uite că odată cu absolvirea facultăţii s-a întâmplat tragedia. Păcat mare. Ne mor tinerii”, a declarat Vasile Pop, fostul învăţător al Mariei Şteţ, pentru observator.tv. 

Patru studente și-au pierdut viața după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de tren. Singura supraviețuitoare este șoferița, Sanda Ungur, care a fost externată din spital azi şi căreia i se va întocmi dosar penal pentru ucidere din culpă.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/invatatorul-mariei-stet-una-dintre-studentele-ucise-la-jibou-cu-ochii-in-lacrimi-la-inmormantare-a-fost-un-inger-165760.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *