Irina Loghin trece prin clipe de cosmar! Este infestata cu un virus ucigas

Irina Loghin, clipe de cosmar peste Ocean.

A fost infestata cu un virus care a ucis oameni in America. Acum este acasa, insa in stare delicata!

„Cum am ajuns in tara am mers de urgenta la medic. Dupa nopti pierdute, turneul din State este obositor, aveam program vineri, sambata, duminica in locuri diferite, schimbarea si de temperatura, toate acestea s-au resimtit.

Este foarte solicitant, am si o varsta, nu mai am 20-30 de ani. Am obosit si cu virusul, dar nu cred ca a fost chiar un virus, ca nu am facut febra. Am ragusit, ceeea ce mi se intampla foarte rar. Multumesc Lui Dumnezeu ca sunt inca rezistenta. Dar bine ar fi sa ma mai potolesc.

Satisfactia este cum te primesc romanii din America, a venit un numar mare de romani la spectacol, ne-am simti bine, dar racelile sunt inevitabile. Si Maria Dragomiroiu era racita de aici din Bucuresti. Aparatele de aer conditionat ne-au pus probleme, ca ne bateau in cap cand eram pe scena”, a spus Irina Loghin, la Antena Stars, despre raceala care i-a facut probleme in ultimele zile.

Mirabela Dauer se afla inca internata in spital, dupa ce rinichiul sau stang a fost extirpat, deoarece avea o tumora. Din fericire, artista nu sufera de o boala incurabila. Aceasta a transmis fanilor un mesaj emotionant, care a starnit lacrimile.

Mirabela Dauer a postat pe retelele de socializare un videoclip care ii fac pe admiratori sa lacrimeze. Mesajul videoclipului are un impact emotional, iar internautii i-au comentat acesteia la postare.

„Am inteles multe, dar niciodata pe mine. Nu m-am inteles in nici o secunda. Am ales de atatea ori persoanele gresite, desi stiam ca imi vor face rau. Am fost mereu acolo pentru oricine, oricand avea nevoie de mine, desi era vorba despre persoana care ma facea cel mai tare sa sufar. Niciodata anu am stiut sa „dispar” din viata cuiva, doar m-am indepartat. Niciodata nu i-am inchis usa in fata cu adevarat, ci am lasat-o crapata, sa poata sa revina. Desi mereu au revenit persoanele care m-au ranit, am iertat. Asta sunt eu. Mereu si pentru totdeauna!”, este mesajul Mirabelei Dauer postat pe retelele de socializare.

Sursa: https://cultural.bzi.ro/irina-loghin-trece-prin-clipe-de-cosmar-este-infestata-cu-un-virus-ucigas-65389

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *