Iubita lui Kamara a rupt tacerea! „Totul s-a transformat in ceva atat de urat!” Iata care au fost principalele motive ale despartirii de artist si ce decizie a luat in privinta viitorului relatiei lor!

Madalina, iubita lui Kamara a venit in platoul „WOWbiz” pentru a lamuri lucrurile in legatura cu despartirea sa de artist.

Desi au recunoscut ca traiesc o frumoasa si palpitanta poveste de dragoste, dincolo de toate obstacolele trecutului, Kamara si Madalina au decis sa se desparta si sa o ia fiecare pe drumul lui.
Kamara a recunoscut faptul ca a cunoscut-o pe noua sa iubita chiar in primele zile ale anului, cand se afla la Brasov si a placut-o din prima clipa. Cei doi indragostiti pareau increzatori in viitorul relatiei lor si sperau ca va invinge orice obstacol impreuna.

Totul a inceput mult prea repede si cei doi indragostiti s-au cam precipitat intrand intr-o relatie fara sa se cunoasca indeajuns de bine reciproc.

Citeste si: Kamara, reactie neasteptata in ceea ce priveste despartirea de iubita sa, Madalina! „Anul a inceput foarte complicat pentru mine!” Iata ce afirmatii a facut artistul despre situatia in care se afla!

Se pare ca dupa ultima aparitie in platoul „WOWbiz” a lui Kamara alaturi de sotia lui, Oana, lucrurile au luat o alta intorsatura.
Vizibil afectata, Madalina a recunoscut ca a deranjat-o foarte mult atat atitudinea iubitului ei fata de sotia lui, cat si de comportamentul amandurora de la finalul emisiunii in care au fost invitati impreuna. Madalina a pus piciorul in prag si a decis sa puna capat relatiei sale cu Kamara.

Tanara a fost surprinsa de o echipa „WOWbiz” chiar in momentul in care parasea locuinta artistului si a recunoscut ca ea a fost cea care a luat decizia dureroasa de a pleca.

 

sursa:http://www.kanald.ro/iubita-lui-kamara-a-rupt-tacerea-totul-s-a-transformat-in-ceva-atat-de-urat-iata-care-au-fost-principalele-motive-ale-despartirii-de-artist-si-ce-decizie-a-luat-in-privinta-viitorului-relatiei-lor-17907611

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *