L-au auzit cum plângea din SICRIU! Un bărbat a înviat înainte să fie băgat în groapă

Un bărbat şi-a şocat rudele şi apropiaţii, după ce s-a trezit la viaţă la propria înmormântare. După ce a petrecut 3 luni în comă, bărbatul a dat semne de însănătoşire, cu puţin timp înainte să fie băgat în groapă.

Guo Liu, un chinez în în vârstă de 45 de ani, a şocat medicii asiatici, după ce a înviat la trei luni după ce familia l-a văzut pentru ultima dată conştient, informează Metro.

Fumător înrăit, bărbatul fuma două pachete de ţigări pe zi, iar una din ţigări a ajuns să-i fie fatală, însă nu în sensul la care s-ar gândi cu toţii. Potrivit declaraţiilor prietenilor în compania cărora se afla, Guo Ling a ieşit dintr-un bar, a scos o ţigară din pachet, a scăpat-o pe jos, iar în momentul în care s-a aplecat şi a vrut să o ridice, bărbatul s-a prăbuşit complet.

El a fost dus la spital de urgenţă, suferind de hemoragie cerebrală şi a petrecut 3 luni în comă, pe patul de spital.

Fără să vadă niciun fel de dovadă de recuperare, familia a luat decizia de a-l deconecta de la aparate şi să-i pregătească funeraliile.

În timpul slujbei de înmormântare, cu puţin timp înainte de a-l băga în groapă, dinspre sicriul bărbatului a început să se audă un plânset şi mai multe şuierături. Apropiaţii au rămas în stare de şoc în momentul în care l-au văzut pe cel drag în viaţă.

„Nu am mai văzut în viaţa mea aşa ceva. Va fi ţinut sub observaţie până îşi va reveni complet şi să ne putem da seama cât de grav a fost afectat creierul. Cel mai probabil, mobilitatea, amintirile şi limbajul vor fi afectate”, a spus unul din medici.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/lau-auzit-cum-plangea-din-sicriu-un-barbat-a-inviat-inainte-sa-fie-bagat-in-groapa-57819.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.