La ce concluzie a ajuns psihiatrul care l-a analizat şi l-a ascultat pe „criminalul din Botoşani”. Adolescentul a fost arestat

Ionel Bogdan, tânărul de 16 ani din Botoşani care a ucis-o pe Petronela Mihalachi, a fost analizat de o comisie medico-legală, la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, iar concluzia acesteia este că are discernământ.

Psihiatrul a spus că are judecată, mai ales că a comis oribila faptă pe câmp, acolo unde avea la el şi un cuţit, ceea ce înseamnă că tot a fost cu premeditare. Totul vine în contradicţie cu faptul că Ionel Bogdan s-ar fi supărat când Petronela Mihalachi i-a jignit iubita.

Potrivit botosaneanul.ro, şedinţa foto din pădurea de langă cimitirul Pacea a fost doar un pretext pentru ca Ionel Bogdan să o ademenească pe Petronela Mihalachi să întreţină relaţii intime. Tânăra l-ar fi refuzat inclusiv când el ar fi scos cuţitul şi astfel s-a produs şocanta tragedie.

Potrivit informaţiilor apărute în presă, Ionel Bogdan a fost arestat.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/la-ce-concluzie-a-ajuns-psihiatrul-care-la-analizat-si-la-ascultat-pe-criminalul-din-botosani-adolescentul-a-fost-arestat-163745.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.