La ce gest șocant a recurs o femeie pentru a scăpa de acnee, a baut pipi cainelui!

Există niște ritualuri de înfrumusețare destul de bizare pe care le facem toate în numele frumuseții. Dar tratamentul pentru a scăpa de acnee al unei femei pare să fie unul dintre cele mai bizare și imprudente de până acum.

O femeie din America, pe nume Lynn Lew, a recurs la un gest disperat și anume acela de a bea  urina propriului câine. Ea a postat un videoclip pe Facebook care a devenit viral. În videoclip ea detaliază teoria ei despre motivul pentru care folosește acest „remediu”.

Mulți dintre voi m-au întrebat cum arată întotdeauna atât de bine, cum machiajul meu pare întotdeauna atât de perfect, sau cum am întotdeauna această strălucire naturală. „, a declarat Lynn Lew.

Companiile farmaceutice păstrează acest secret departe de ochii publicului. Ei plătesc lobbyiști pentru a vă face să cumpărați medicamente scumpe, dureroase și chimioterapie. Acesta este secretul pentru vindecarea cancerului, atenuarea durerii și prevenirea umflăturilor. Dacă nu aveți propriul câine, doar furați unul de la un vecin.”, a adăugat femeia în descrierea postării ei.

Fericită să împărtășească secretul frumuseții ei, ea colectează o ceașcă plină de urină de la câinele ei și o bea. Și asta nu e tot. După ce a terminat ceașca, continuă: „Până când am băut pentru prima dată urina câinelui meu, am fost deprimată, am fost tristă și am avut o acnee „.

Medicii susțin că tot ce spune femeia sunt doar niște aberații și nicidecum ceva adevărat, deoarece până acum niciun studiu nu a artătat vreun beneficiu al urinei canine, conform mirror.co.uk.

The pharmaceutical companies are keeping this secret out of the public eye. They pay lobbyist to get politicians to make you buy expensive pain medicine and chemo.This is the secret to cure cancer, alleviate pain, and prevent the swelling of joins. If you dont have your own dog, just steal one from a neighbor.

Опубліковано Lynn Lew 7 травня 2018 р.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/foto-video-la-ce-gest-socant-a-decurs-o-femeie-pentru-a-scapa-de-acnee-168770.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.