Liviu Dragnea lansează cel mai dur ATAC la adresa lui Victor Ponta și face DEZVĂLUIRI ce vor ZGUDUI lumea politică: Are prietene la DNA, nu știe în ce s-a băgat

Liviu Dragnea îl face praf pe Victor Ponta, după ce fostul premier a cerut ca în cazul în care acuzațiile pe care i le-a adus, că l-ar fi denunțat la DNA, nu sunt reale, să demisioneze. În caz contrar, Ponta ar demisiona din Parlament și se va retrage din viața politică, dacă DNA va spune că l-a denunțat pe Dragnea.

Actualul președinte al PSD spune că nu discută nici cu turnătorii, nici cu șantajiștii, cu trimitere directă la fostul său șef, despre care dezvăluie că are două prietene la DNA. În plus, Dragnea îi dă și un avertisment lui Ponta: ”nu știe în ce s-a băgat!”.

”Mie nu îmi place să conversez nici cu tunătorii, nici cu șantajiștii. Cererea pe care a tilcuit-o la sflatul celor două prietene pe care le are la DNA este, de fapt, o plângere penală. Denunțul public făcut la hotnews poate fi citit de toată lumea. E vorba de conținutul acelei declarații. Nu știe în ce s-a băgat.”, a spus Liviu Dragnea.

Victor Ponta a declarat că va depune o solicitare la DNA pentru a-i fi precizată calitatea în care a fost audiat în dosarul lui Liviu Dragnea, după ce acesta l-a acuzat din nou că este unul dintre denunţătorii din dosarul său.

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/liviu-dragnea-lanseaza-cel-mai-dur-atac-la-adresa-lui-victor-ponta-i-face-dezvaluiri-ce-vor-zgudui_1246932.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *