Locul din nordul Capitalei ce pare blestemat! O femeie s-a stins din viață astăzi, iar la câteva minute alte persoane au fost la un pas de moarte

Românii cred că sunt mai rapizi decât trenul, dar ajung să îşi piardă viaţa! Mulţi ignoră barierele şi semnalele luminoase, iar asta duce la tragedii. Astăzi, o femeie a murit în nordul Capitalei.

Cu un copil în braţe, o mamă încearcă să traverseze calea ferată, deşi semnalele sonore o avertizează că trenul se apropie. O opresc, în ultima clipă, poliţiştii.

Cu nici o oră mai devreme, pe aceeaşi cale ferată, o femeie de 75 de ani sfârşea sub roţile unui alt tren. Nici ea n-ar fi respectat semnalele trase de conductor. Şi bariera era pusă, dar a trecut pe lângă ea.

Trecerea la nivel cu calea ferată unde s-a întâmplat totul este una corect semnlizată. Este însă şi singurul loc prin care pot să treacă pietonii. În momentul în care această barieră este pusă, mulţi dintre ei, în loc să mai aştepte câteva minute aleg să-şi pună viaţa în pericol.

Şi unii şoferi au încercat să forţeze trecerea. Acest tânăr, spre exemplu, a fost la un pas să dărâme bariera chiar sub ochii poliţiştilor.

Cei care vor să salveze câteva minute riscă să fie amendaţi cu sute de lei. Sau, şi mai grav, să-şi piardă viaţa.

Sursa: https://a1.ro/news/social/o-femeie-a-murit-calcata-de-tren-in-nordul-capitalei-id755953.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.