Lovitura anului! Liviu Dragnea blocheaza romanii in 10 august sa vina la protest in Bucuresti: „Rareș Bogdan: Urmează blocarea Diasporei!”

Jurnalistul de la Realitatea TV este de părere că politicienii de la putere pregătesc, printre altele, blocarea diasporei în trimiterea de bani acasă și ”mizerii făcute fraților la intrarea în țară”.

”Incepand de asta seara, PSD si Alde isi vor radicaliza la maxim mesajul si actiunile. Grupul Infractional Organizat al carui exponent este Liviu Dragnea este hotarat sa arunce Romania in aer in incercarea de a se salva. Au hotarat: sinucidere in grup sau salvare colectiva. Urmeaza: OUG pentru modificarea Codului Penal, schimbarea Legilor Sigurantei Nationale, blocarea Diasporei in trimiterea de bani acasa si mizerii facute fratilor la intrarea in tara, asalt total asupra presei libere (de trei ori mi-a fost rostit numele in sedinta Cex), amenintari si chiar suspendarea Presedintelui plus actiuni in forta impotriva manifestantilor din pietele Romaniei, nu atat cu Jandarmeria, cat mai ales cu mardeiasi tipici FSN/PDSR/PSD. Romania intra in 30 de zile de foc si groaza in care va fi care pe care. Fara prizonieri. Urate vremuri traim”, a fost mesajul lui Rareș Bogdan.

Sursa: https://www.stiridiaspora.ro/rare-bogdan-urmeaza-blocarea-diasporei_2398.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.